Пре-партитата за 359 HIP HOP Awards 2014 стартираха с грандиозен успех

GBO_6000Най-добрите балети и crew-та в България се събраха в клуб „Cubo “ и танцуваха в името на

 хип хоп културата и вторите български хип хоп награди

Този четвъртък в клуб „Cubo” се проведе първото официално пре-парти по случай вторите български хип хоп награди – 359 HIP HOP Awards 2014, което премина с невероятен успех.

Партито започна с официално откриване, на което бяха обявени първите номинации за топ 5 в категориите – Най-добра хип хоп денс формация (балет) и Най-добра хип хоп денс формация (crew), които бяха представени от водещия на събитието – Наско Михайлов.

Непосредствено след това танцьорите oт Тhe center и X- ENERGY Crew, които са номинирани и в двете категории, започнаха със самостоятелни изпълнения да подгряват феновете в клуб „Cubo” за батълите, които следваха.

Организаторите от 359 HIP HOP и Hit ShoMusic Group решиха да нажежат обстановката преди големия батъл с лек женски проформънс и поканиха на сцената другите номинирани – SUGAR WINGS DANCE GROUP срещу гостите на събитие U Move в открита „битка“.
Мацките направиха страхотно шоу и получиха предметни награди от магазин „Trap Shop”, както и билети за гала церемонията в зала 1 на НДК на 5-ти февруари 2014.
  Настъпи времето и за голямата танцова битка.
Две от най-добрите хип хоп денс и брейк формации в България се изправиха едни срещу други.

Въпреки стиловите си различия X–Energy Crew и The Center  застанаха очи в очи и
битката беше оспорвана и много жестока. Хип хоп формациите се бяха подготвили безупречно, което направи изборът на победител много труден, затова организаторите решиха да дадат паричната награда по равно и на двата отбора.
The Center и X-ENERGY Crew получиха парични награди от по 250 лв., любезно предоставени от от партньорите на събитието Hеiniken. 
Блестящият финал настъпи когато Наско реши да покани всички участвали танцьори на сцената и всички заедно направиха невероятно шоу и показаха, че битките са само начин да изразиш себе си като танцьор.
Организаторите раздадоха и билети подарък за най-танцуващите и забавляващи се фенове на събитието.
За енергията, доброто настроение на танцьорите и феновете се погрижиха DJ DAVID a.k.a DVD и SHARK.

Купонът продължи до ранни зори с много танци и музика.

Очаквайте и следващото официално пре-парти по случай връчването на вторите български хип хоп награди на 23.01. четвъртък отново в клуб Cubo, където ще може да видите за първи път новото видео на Боби Ваклинов от „Господари на ефира“  и още много изненади.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

 
 
previous next
X