Остават броени дни до Вторите годишни хип хоп награди 359 Hip Hop Awards

945104_550349848343899_885637116_n

 

Вече са ясни всички номинирани в различните категории

 На 5 февруари в 19:30 часа започва годишната церемония по връчване на българските хип хоп награди. След изключително успешното първо издание миналата година, тази наградите се местят в Зала 1 на НДК.

Церемонията, която ще продължи повече от 3 часа ще събере на една сцена елита на българската хип хоп музика за да раздаде престижните статуетки.

По време на шоуто участие ще вземат над 20 български артисти, сред които Ice Cream, Бобо, Боби Леон, Jahmmi Youth, Кристо и Лора Караджова, Криско, Михаела Филева, VenZy, Били Хлапето, Lexus, Дивна, Спенс и Godslav,  Santra, Alex P, Део и СкандаУ, Ангел и Моисей, Pavell & Venci Venc’, Сани Алекса, Touch Down, XNRG, Sugar Wings.

Водещи на наградите са Елена Брусарска (Ice Cream) и Део. Включвани от залата и зад сцената ще правят общо 5 водещи – Атанас Михайлов, Играта, Ванчела, Боряна Нешева и Neggy.

За финал на гала вечерта организаторите са поканали две световно известни и признати имена в хип хоп културата – дивата Eve и гангстерите от M.O.P.. Те ще направят едночасов концерт, с който ще сложат край на пищната церемония.

Наградите ще бъдат излъчени в ефира на TV7 и музикална телевизия N1 в България – The Voice.

Днес бяха обявени и всички предложени за номинации в различните категории (списък можете да видите тук: http://www.359awards.com/nominees) Във всяка категория има селектирани топ номинирани, които се определят от 359 Академия (за Академията и членовете можете да намерите информация тук: http://www.359awards.com/359academy)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

 
 
previous next
X