Клуб Cubo избухна в очакване на Вторите Български Хип Хоп Награди

GBO_1705

Клуб Cubo избухна в очакване на Вторите Български Хип Хоп Награди

Последното пре-парти по случай вторите български хип хоп награди премина с най-купонджийската атмосфера.

Седмица преди Вторите български хип хоп награди в клуб Cubo се събраха три от най- успешните български хип хоп групи – СканадаУ, Touch Down и Pavell & Venci Venc‘, за да покажат най-доброто от себе си и да се преборят за любовта на феновете си.

На сцената звучаха хитовите парчета – „От юни до август“ на Скандау, „N1” в изпълнение на Touch Down & Davidoff и Imma model”, „Батман“, както и култовото парче – „Ставай и се махай“ в изпълнение на Pavell & Venci Venc’.

Този четвъртък и третото пре–прати премина под мотото на една от най-оспорваните  категории номинации в BG HIP HOP AWARDS 2014 – за най-любим DJ/Selector и DJANE/Selector за 2013година в България.

DJane Nora Gold и DJane Lil Mama се изправиха очи в очи в открит музикален двубой за любовта на феновете ­си. В оспорвана битка след тях на DJ-ския пулт се изправиха и мъжката част в DJ-ейската битка – DJ Marti G и DJ David a.k.a DVD. Борбата беше оспорвана и жестока  и между двата пола.

Паричните награди в най-оспорвания кръг бяха предоставени от Shark и Jegermeister, а предметните награди бяха предоставени от Trap Shop.

Освен едни от най-младите и успешни български хип хоп групи на сцената видяхме и скандалният образ – Любо Христов (Музикална академия), който беше в компанията на Ангел (Ангел и Моисей), които празнуваха съвместния си музикален проект и успех. Режисьорът Радостин Събев – Шошо пристигна в компнията на рапъра Sarafa. Други специални гости на партито бяха Иги Андросвки заедно с прекрасната му приятелка, която също е сред номинираните DJANE Nikka.
Клуб Cubo се оформи като един от най-предпочитаните клубове от много музиканти и артисти, защото атмосферата на партита е винаги истинска и неповторима, а промоциите са на най-добрата цена.
Най-верните фенове на 359 HIP HOP AWARDS спечелиха билети за гала церемонията на 05.02.2014 г. в зала 1 на НДК.

 

GBO_1541 GBO_1565 GBO_1577 GBO_1645 GBO_1650 GBO_1671 GBO_1689 GBO_1705 GBO_1715 GBO_1818

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

 
 
previous next
X