Стартира подготовката на третите български хип хоп награди – 359 AWARDS 2015

Тази година 359 AWARDS поверява гласуването изцяло на феновете и залага на българската хип хоп музика
На 5-ти февруари 2015 година в зала 3 на НДК, ще се проведе церемонията по връчването на третите българските хип хоп награди – 359 AWARDS 2015.
С всяка изминала година, наградите стават по-мащабни и се радват на все по- голям медиен и зрителски интерес.
Над 60 знакови български хип хоп артисти отново ще се борят за престижните статуетки в над 20 категории. Тази година ще бъде посветена изцяло на българските хип хоп артисти и лейбъли, които ще подготвят специални пърформънси за церемонията на 5-ти февруари в зала 3 на НДК.
Билети и куверти ще могат да се купуват от 25.11.2014, когато ще бъде обявена и официалната програма на събитието.
Церемонията по връчването на третите български хип хоп награди ще приключи с атрактивно афтър парти в столичен клуб, на което ще присъстват всички наградени и номинирани изпълнители, лейбъли и фенове!
Във връзка с провеждането на 359 AWARDS 2015 година ще се събере отново и 359 хип хоп Академия, която само щe селектира Топ 7 на номинираните в съответните категории. Тази година в академията ще вземат участие оснвно хип хоп медии, журналисти, музикални редактори, печатни и on-line медии.

Официалното гласуване и избор на победители в различните категории ще бъде поверено в ръцете на феновете и ще бъде изцяло прозрачно.
Гласовете ще се сборуват от лайкове в официалната фейсбук страница на наградите , форма за гласуване в официалния сайт на наградите и гласуване със смс-и уникален номер за всеки, артист, група, проект.
Фенове ще видят всички номинирани и селектирани топ 7, за които ще могат да гласуват за тях от 20.12.2014 до 25.01.2015г., когато всички линии и форми за гласуване ще бъдат затворени, за да може да се обработи сбора от всеки вид гласуване и покаже в деня на церемонията.
И през февруари 2015 г. церемонията по връчването на 3-тите годишни хип хоп награди ще се излъчи по една от националните ни телевизии, както ще се излъчат и ексклузивни кадри по стариращата скоро първа българска хип хоп телевизия – 359 TV, която ще се стане и официалният организатор на 359 Awards през годините
Много скоро в сайта на българските хип хоп награди http://www.359awards.com/ и официалната страница на наградите във фейсбук – http://www.facebook.com/BgHipHopAwards , ще може да видите всички категории, номинации, критериите за гласуване и всички участници в 359 Хип Хоп Академия.
Припомните си най-доброто от наградите през годините в официалния канал на 359 AWARDS в платформата на Youtube – BG HIP HOP Awards https://www.youtube.com/watch?v=nvw6KvU-ehA

Първите български хип хоп награди се организираха на 6-ти февруари 2013 година в Rainbow Plaza. Залата събра над 900 души. Над 80 български хип хоп и R’n’B артисти из между които бяха и Бобо, Young BB Young, Pe4enkata, Ъпсурт, 100 Кила, Криско, Димчо и много други.
Лейбълите на Monte Music, Virginia Records, Sniper Records, Ghetto Productions.
На една сцена се събере рапъри, DJ-и, селектори от 10 поколения назад, режисьори, хип хоп денс формации и балети, но точно това ги мотивира още повече, защото каузата си заслужава.Световна звезда на събитието е легендарният SISQO, който заби и своето култово парче Thong Song.
На 5 февруари 2014 се организираха и вторите български хип хоп награди, които бяха още по-впечатляващи и мащабни.При препълнена зала 1 на НДК (която е с капацитет 3 380 души) на сцената се качиха артстите на Monte Music, Virginia Records, Symphonix, 100 Кила, Лора Караджова, Криско, Бобо, Били Хлапето, Вензи, Михаела Филева, Сантра и още над 50 знакови български хип хоп артисти
Специални гости на събитието събитието бяха легендарните M.O.P., Redaman и македонската звезда – Тони Зен.

Comments are closed.

 

 
 
previous next
X