2 Лица

академия_0005_2 ЛицаБогдан Димитров- по- известен като 2лица (Лошите) е от град Варна. Подвизаването му като Рап артист започва в далечната 1997/98 година. Започва активно да се занимава с Рап музика. В началото на 1997 попада в средите на Свои връстници, вече основали така наречената група (ИЙСТ КЛАН), на която става член. Музиката става основен приоритет в живота му. 2лица или Боби дава нов пламък в групата, което води до създаването, а по-късно и до издаването на първия албум на групата под името “Ако управлявах света”. Към албума Кланът снима и Едноименния клип.

Последват поредица от участия по тогавашните фестове и пламакът остава жив, а амбиициите- по-големи. Малко по-късно в края на 1998/99 2лица или БОБИ среща ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ (ГОШО МАЛКИЯ) и така се слага началото на нова група, а именно ЛОШИТЕ. През 2000-2001 Албумът на ИЙСТ КЛАН е вече факт, а Боби (2лица) е вече по пътя си на артист и излиза на една сцена с Гошо Малкия по покана на Мишо Шамара. И така започва ново начало за двамата. През 2001 Лошите подписват договор с R&B RECORDS и следва най-големият успех за тях, песента “АЗ НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С ТЕБ”. Известни са с Твърдия саунд, уличните Рими и Груби Текстове! Малко по- късно излиза и дебютният Албум на Лошите под името “Лоу-лошите, който се продава в над 30 000 тираж, което е гаранция за техния успех. Следват 3 години в Участия и подготване на втори албум под работното заглавие “Златна обложка”. Името на втория албум е провокирано от продажбите на Дебютния “Лоу-лошите. До издаването на втори така и не се стига.Двамата са продуцирали голяма част от компилации и бийтове на лейбъла R&B RECORDS.

Започва ново начало, с нови идеи и доста по- осъзнати текстове, вече не толкова вулгарни, а повече поучителни. Така се слага началото на продукта “ЗАРИБЕН”, а артистичните псевдоними са съкратени на ‘2’& ЖО. През лятото на 2007 2&ЖО записват първата песен от продукта “Зарибен” под името “ИСТОРИЯ” и слагат едно ново начало, както за тях, така и за много други изпълнители и фенове. Последват Фийтове с ЛИЦЕТО,ТАФО(Рап нация), КАЗИНО, следва ВАЛЬО КИТА , идва и моментът на НДОЕ и сингълът “ЧАКАЙ”. Година след това има доста участия на 2&ЖО. Излиза продуктът “Зарибен” за свободно теглене в интернет. Следва сингълът “5”, записан в София с “ДИС”,”НДОЕ” и т. н. Впоследствие 2&ЖО решават, че е време всеки да поеме по свой професионален път за известно време, което довежда до създаването на нова група от 2лица, а именно ВАРНА САУНД! Излиза албум на групата, Снимат се клипове, Произвеждат се дрехи с логото на Групата. Излизат и редица солови проекти от 2ЛИЦА.

 

 

 
 
previous next
X