DJ Doncho

Подкрепи своя фаворит
За да подкрепиш DJ Doncho изпрати SMS с текст hiphop14 на номер 1915

Можеш да изпратиш до 5 SMS-а във всяка категория. Цена на 1 SMS – 1.20 лева с ДДС

  • hiphop14 на 1915

DJ DONCHODJ Doncho е роден на 2-ри април 1979 в София. Неговата професионална кариера започва през 1997 в клуб Olympia, след това в Garbage, последван от клуб Caramel, след което е постоянен DJ в най-големия клуб на открито Aliby в София за 3 години. Неговите сетове са повлияни от различни музикални стилове като alternative, hip-hop, house и това допринася много в търсенето на собствен привлекателен начин на миксиране на disco, funky, groove, tribal house music. Ето защо понастоящем той е един от водещите DJ на българската сцена и е много добре приет от публиката.

През лятото на 2002 той взе участие в две от най-големите събития в електронната музика в България – “Street Parade” и Samsara Beach Party. В същото време е един от основните DJ в клубовете Soho и Chervilo, като свири още и в Avenue, Mania, Plazma, Momo. На 11-ти декември 2003 година DJ Doncho участва във “Fight of the Dinosaurus of the Third Millennium” – състезания за DJ и печели 3-то място.

В последната една година DJ Doncho е резидент DJ и част от черните партита в Tequila club. Той е и един от DJ-ите на клубната парти платформа – HIP HOP HISTORY REPEATING.

 

 
 
previous next
X