Vibestars presents: Born To HIP HOP

Подкрепи своя фаворит
За да подкрепиш Vibestars presents: Born To HIP HOP изпрати SMS с текст hiphop02 на номер 1915

Можеш да изпратиш до 5 SMS-а във всяка категория. Цена на 1 SMS – 1.20 лева с ДДС

  • hiphop02 на 1915

born_to_hip_hop
VibeStars България и DJ George обединяват усилия в създаването на нови PARTY BRAND-ове, неспирни силни събития и уникални по рода си клубни турнета в страната.
През лятото на 2013 г. турнето BORN2HIPHOP зарадва 10 града с участието само на млади артисти, които доказаха през годината, че заслужават да седят на челни места в музикалните класации.

Born To HIP HOP са Event Manager-и в едни от най-добрите клубове в България, работят в градове като: Пловдив, Стара Загора, Сандански, Свищов, Велико Търново, София, Хасково, Благоевград, Варна, Русе, Бургас и други. 
 „Ние работим за хората и за това да помогнем за развитието на Хип-Хопа в България! Ние мислим за бъдещето и за това държим на младите артисти в страната!”
Никола Пайтаков (VibeStars Bulgaria)
Красимир Райков (VibeStars Bulgaria)
Ангел Петров (VibeStars Bulgaria)
Георги Кърджев (DJ GEORGE)
Никола Пайтаков: “Мисля, че сме се събрали страхотен екип от хора, които са млади, надъхани, перспективни и много креативни да работят за нашата обща цел. Всеки ден се убеждавам все повече, че вървим в една посока и тя е нагоре. Искам да благодаря на всички медии, артисти, спонсори и клубове, които ни подкрепят, както и разбира се на 359 Хип Хоп Академията, която ни номинира във вторите Хип-Хоп награди.”

 

 
 
previous next
X