Monster Hip Hop Party

Подкрепи своя фаворит
За да подкрепиш Monster Hip Hop Party изпрати SMS с текст hiphop05 на номер 1915

Можеш да изпратиш до 5 SMS-а във всяка категория. Цена на 1 SMS – 1.20 лева с ДДС

  • hiphop05 на 1915

MonsterMonster Hip Hop Pool Party и най-големите звезди от българската Hip-Hop, R‘n’B и Dance сцена – концепция, която доказа значението си не само на партита около басейните, а и на сцената на емблематичния клуб „Ялта“.

Брандът “Monster Hip Hop ” стартира своята уникална дейност със серия от партита още през 2011 г. Успехът резонно доведе до осъществяването на турне, което бе проведено в градовете София, Пловдив, Стара Загора и Благоевград. На всяко парти присъстваха средно по 900 човека, като броят на аудиторията непрестанно нарастваше. След впечатляващата 2011 г. дойде и новата 2012 г., която се оказа дори по-успешна. Бяха проведени 12 незабравими партита на басейн “Леда”. Очакванията от страна на организаторите, а също така и на фенове, бяха големи и за щастие – оправдани.

Партитата това лято бяха сцена за много изпълнения на живо от най-нашумелите изпълнители в България: Криско, Лора Караджова, Young BB Young, Играта и Лео, както и легендите от Ъпсурт, подпомагани активно от най-популярните DJ на сцената.

Двете концепции няма да отстъпват нито по стил, нито по атмосфера на познатите на всеки плажни партита, характерни за морските курорти. Събитията ще включват различни lifestyle забавления и изненади, изцяло съчетани с хаус и R’n’B звуци и ритми на едни от най-добрите български и световно известни DJ-и и изпълнители.

Организаторите на най-големите и успешни концепции за Pool партита в София MONSTER Hip-Hop Pool Party и Sun and Moon Pool Party през 2013 година обединяват усилия, за да реализират най-мащабната поредица от партита в столицата или Sofia Summer Festival 2013.

 

 
 
previous next
X