За нас

ng3Организатор и идеолог на събитието
• NG PRODUCTION Ltd и www.359hiphop.com са собственост на Мария Бонева, която има професионален опит в провеждането на мащабни музикални проекти, концерти и турнета на водещи български и световни изпълнители. Компанията е работила със световни артисти като Samantha Fox, Coolio, Haddaway, Xzibit, Ja Rule, Twisted Sisters, Europe, C-Block, Dr. Alban, Hot Chocolate, Precious Wilson и много други.
• www.359hiphop.com са организатори на 359 hiphop fest 2013 – най-големия 3-дневен хип хоп фестивал, който се проведе в гр. Пловдив с участието на над 50 български хип хоп артисти, диджеи, денс формации, графити артисти и скейтъри и с участието на световни имена като Rick Ross и Ciara
• NG PRODUCTION Ltd е основател на първите български хип хоп награди, които се проведоха на 6.02.2013 г. с грандиозно събитие в зала Rainbow Plaza и със специалното участие на рапъра Sisqo. Наградите се радват на изключително голям медиен интерес и се подкрепят от българските хип артисти и спонсори

 

Basic CMYKHit sHOP Music Group е музикален продуцент на събитието.
Компанията е продуцентско-мениджърска къща, която се занимава с подкрепа и мениджмънт на артисти, Graphic, Sound & Video дизайн, PR, Event Management и други дейности от рекламния бизнес.

Съорганизатор са на първите български хип хоп награди, както и на 359 High Society Party. В портфолиото на фирмата влизат различни проекти с хип хоп артисти по музикални и комерсиални проекти, свързани със студийна работа, PR, турнета, участия и събития.

 

 
 
previous next
X