Играта

водещи_0003_ИГРАТАИвайло Иванов, по-известен като хип-хоп изпълнителят „ИГРАТА”, е български рапър и телевизионен водещ.

През 1995 г. ИГРАТА започва да се занимава със спортни танци. През 1997 г. пее в училищния хор. От 1999 г. ИГРАТА започва да пише текстове за песни на част от прохождащите РАП-изпълнители в България. Лятото на 2002 г. ИГРАТА заедно с ЕМО-Б създават групата ”Белите дяволи”. Кръстник на групата е Васко Теслата. Първият радио сингъл на групата се казва “Ези или Тура” и заема челни позиции в радио класациите на радио “МИЛА”. Няколко месеца по-късно намира място и в хип-хоп компилацията “Рап Атака 3”.

Водещ е в Радио „Мила“.

2003 г. песента “Искаш да танцуваш” се налага като първия му тотален хит в края на май 2005г. ИГРАТА стартира телевизионна кариера като водещ на музикалното предаване “МелоТвМания” – БНТ.

- юни 2005г. ИГРАТА подписва договор с продуцентско-издателска компания “Селект Мюзик Медиа”, чиито управители са Румънеца и Енчев.

2010 е една от най-динамичните в неговата кариера водещ на различни музикални събития както и на турнето организирано от музикалната медия „COCA-COLA ENERGY TOUR”, което обикаля редица градове в страната и постига големи успехи.

- 2011 може да се нарече като най-добрата му в музикален план записва песента „Хвърлен Зар”, която е и пилотен сингъл към предстоящият му албум. Песента представя живота на младите по време на криза в страната.Също така към нея е заснето и видео дело на един от най-добрите режисьори за момента – Павлин “BASH” Иванов

- февруари 2011 започва предаването “Planet Voice”, в което е ко-водещ заедно с ДиДи.

 Май 2012 пуска песента “Айде на Морето”, която е колаборация с известният италианец у нас Лео Бианки .Към песента е заснет клип , за клипа отново се доверява на Павлин “BASH” Иванов.Песента за кратко време се превърна в летен хит и завладя класациите .Дуета дава заявка за нови хитове . Maлко след това веднага излиза вторият тотален хит в който отново взема участие Лео , песента се казва Weekend и бързо набира скорост в класациите 🙂 

Работи с редица български рап изпълнители като: SPENS, ALEX P, BEBO и още много други.
През 2011 и 2012 година той става част от редица музикални събития под името “HIP-HOP HISTORY REPEATING”, което има за цел да възобнови любовта към българският хип-хоп.
В свободното си време обича да играе футбол, да разпуска с приятели и да слуша хубава музика. ИГРАТА е оптимист по природа. Реалист. Поставя си високи цели и ги постига. На света гледа философски. Работохолик e – мечтае хората, с които работи да са дисциплинирани и сериозни, защото според него това е много важно – само талант не е достатъчен.

2013-та се оказва обаче по силна от всякога ! Водещ е на едно от най – гледаните предавания по ТВ ” Срещу Новините” , което води със своят колега Косьо Лунгов по БНТ 1 , всяка събота и неделя от 19 часа . Взима участие в подкрепа на Варна за Младежка столица , Участва в редица Благотворителни концерти и Изкарва също хитове , които не се е предполагало че ще наберат толкова бързо скорост 🙂 Има страшно много участия , повечето са по Морето . През Юни 2013 изкарва мега тоталният хит с Лео ” Цяло лято ” в който също взема участие и Криско . Песента бързо се превръща в химн на лятото и събира популярност . Юли 2013-та записва следващото си морско парче , в което взимат участие Део , Лео и Рафи и се казва 4 D . Песента снимат във Варна . Малко след това през Август изкарва и песента ” ДА ДА ДА ” с Бате Пешо и Лео . Тя също е придружена с видео . Изкарва също и един голям проект заедно с F.O., Hong Kong, Alex P, NO COMMENT и DJ STANCHO – Бях в Sunny Beach. ” За Всички Мои Хора ” се казва последното му парче ! То е супер силно и е посветено на Баща му ! През Септември взема участие в COCA COLA HAPPY ENERGY TOUR 2013 . Ноември – Декември 2013-та му хрумва друга идея 🙂 Заедно със своите приятели от Urban Style Sportswear пускат за продаване тениски “Играта” които могат да се закупят оnline или директно от тях. Пускат ги всякакви цветове. Но продължава с новите проекти и един от Последните тракове , който можете да чуете е в дует с No Comment и се казва Кукла 🙂

 

 
 
previous next
X